Frost Runners

2013-09-15
16:49:23

Klubbmöte inställt...
Okej så jag hade tänkt ha klubbmöte idag, men tyvär blir det inställt eftersom att jag inte kan komma in i spelet. Min dator är lite konstig just nu och jag vet inte varför. :( Det är väldigt synd att det blev inställt eftersom jag tänkte att vi skulle göra och prata om lite saker så att vi lär känna varandra bättre inom klubben. Men jag antar att vi får ta det nästa möte.
Ha det bra.
 
- Josefine Moonnight

2013-09-12
22:07:22

Titlar i klubben
Titlarna i FR (Frost Runners):
 
Titeln du får när du först kommer in i klubben.
 
Jag väljer ut en stallflicka på varje klubbmöte. Stallflickan ska se till att reglerna följs. Om medlemmarna inte tar hänsyn och bryter mot reglerna ska stallflickan säga till personen att sluta och sen säga till mig ifall jag behöver ge han/hon en varning.
 
Jag väljer ut två personer på klubbmötet som under veckan kommer få hålla aktiviteter/event om inte klubbledarna inte kan dyka upp.
 
Erfaren ryttare är en titel du kan vinna på aktiviteter under veckan.
 
En titel du kan vinna på event under veckan.
 
Jag väljer ut 3 st. som får ta hand om nya medlemmar.
 
Har du brytit mot nån regel och fått en varning kan du få titeln Novis. Du kan få tillbaks din titel som du hade innan om du säger förlåt eller fixar det du gjorde fel.
 
Den/dem som styr klubben tillsammans med mig.
 
Det var titlarna! <3
 
 
 
 

2013-09-12
16:42:00

Frost Runners regler
  • Visa bra uppförande på aktiviteter/event istället för att klaga, tycker du inte om det vi gör så är det bara att gå därifrån. :)
  • Inget bråk i klubbchatten. Det får tas utanför, men helst inte alls. Har du inte med bråket att göra så blanda dig inte i, det blir inte bättre för dig om du gör det. :)
  • Mobbning/kränkning mot andra spelare är inte okej! Det kan vara både i och utanför klubben. Detta kan du bli utslängd för på en gång.
  • Behandla folk så som du vill bli behandlad.
Om du inte följer dessa regler kan du åka ut ur klubben, genom tre steg:
 
1. Du får en tillsägelse om att sluta.
2. Du får en varning. (Efter 3 varningar åker du ut)
3. Du åker ut ur klubben. (Detta hoppas jag INTE händer) :)
 
Fler regler kommer nog senare. :D
 
 
 

2013-09-11
21:06:00

Hejsan hoppsan!
Hej! Detta är klubbloggen för Frost Runners! :D Både klubben och bloggen är nystartade och allt håller på att fixas nu. Det går lite dåligt med designen just nu så därför får ni se en vanlig blogg design som finns från början, tills jag har fixat färdigt ;)